Tajemství permoníků


Andrea Popprová

Originální interaktivní knížka s krásnými barevnými ilustracemi Andrey Popprové je určena předškolákům a malým školákům.

Kdo by nechtěl znát tajemství malých permoníků? Do jejich podzemního království zavede děti tato nová interaktivní kniha. Čeká je napínavá cesta plná zábavného čtení, poučení a zapeklitých úkolů, jejichž splnění jim otevře vrátka k dalšímu dobrodružství. Pokud zvládnou všechny nástrahy a dojdou až do cíle, naleznou diamantový poklad. Úkoly permoníků pomáhají rozvíjet logické myšlení, cvičí postřeh i představivost předškoláků a malých školáků. Ilustrace Andrea Popprová.

Číst více
179 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Žánr pohádka
Počet stran 72
Datum vydání 01.11.2006
Formát 201x261 mm
Hmotnost 0,454 kg
Jazyk čeština
EAN 9788020415103
Věk od 5
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Andrea Popprová Andrea Popprová

Andrea Popprová


Malířka a restaurátorka Andrea Popprová vystudovala Akademii výtvarných umění a k dětské ilustraci ji přivedli její tři synové. Spolupracuje s dětskými časopisy a knihy nejen ilustruje, ale i píše. Pro Albatros připravila například autorská leporela Kam se ztratila rolnička? nebo O makovém semínku. Ve spolupráci s Radomírem Sochou pak vzniklo leporelo Pojďte s námi na houby a knížka Jak skřítkové a děti chránili les.

Zobrazit profil autora