Emma a šéfkuchaři


Kateřina Černá

Vařte s nejlepšími českými šéfkuchaři. Pro začátečníky i pokročilé, pro děti i rodiče.

Masterchefové Jan Punčochář, Marek Fichtner nebo sympatický šéfkuchař a automobilový závodník Filip Sajler, průkopnice biopotravin Hana Zemanová a další kulinářské celebrity. Ti všichni s dospívající Emmou vymysleli báječná menu, která zvládne i začátečník.

Poctivé recepty z čerstvých surovin budou inspirací nejen pro teenagery, ale i pro zaměstnané maminky či tatínky, kteří dosud nedrželi vařečku v ruce. Užijte si společné vaření i stolování v pohodě a s chutí – Emma vám ukáže, jak na to!

"Tahle kniha není jen obyčejná kuchařka. Nahlédnete s ní pod pokličku nejen v mém kuchyni, ale i v kuchyních mých kolegů, a přitom se dozvíte spoustu zajímavostí o ingrediencích, které běžně používáte." Jan Punčochář

Číst více
499 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 272
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 23.09.2021
Formát 195x255 mm
Hmotnost 1,028 kg
Jazyk čeština
Ilustrátor Ondřej Košík
EAN 9788020458827
Věk od 10
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Video

Autor knihy

Kateřina Černá Kateřina Černá

Kateřina Černá


Novinářka žijící téměř dvacet kulinářských let v Praze, stále hrdá na své rodné Slezsko. Po studiích na Fakultě umění Ostravské univerzity v ateliéru Jiřího Surůvky se věnovala režii, fotografování a intermediální tvorbě. Od roku 2007 se její profesní kariéra spojila s tištěnými médii. Stala se šéfredaktorkou několika lifestylových magazínů navázaných na ekonomický týdeník Euro. Pravidelně se věnuje gastronomickým tématům, v rámci pořadů působila také jako režisérka, kreativní producentka a dramaturgyně. Je propagátorkou zdravého jídla z čerstvých surovin a rozumného přístupu k půdě a krajině.  

Zobrazit profil autora