Vitamínové vztahy

Obklopte se pozitivními lidmi

Marian Rochas Estapé

i Připravujeme

Poznejte lépe sami sebe a zlepšete své vztahy ve všech směrech

Proč kvůli některým lidem tolik trpíme a v přítomnosti jiných naopak pookřejeme, protože v nás vytvářejí důvěru a jejich společnost je doslova osvěžující? Proč existují lidé, kteří mají tendenci navazovat komplikované a bolestivé vztahy? Je za důvěrou a láskou biochemické „něco“? Jak se nesplést při výběru partnera?

Člověk je tvor společenský, ale na tom, jaké navazuje vztahy a s jakými lidmi se vídá značně závisí i jeho psychická pohoda. Mnoho z nás si dnes nese emocionální zranění, která nám brání ve zdravém propojení s ostatními. Tato kniha vám pomůže porozumět poutu s rodiči, dětmi, partnerem, přáteli a spolupracovníky a zároveň vaší emoční historii.

Známá španělská psychiatrička Marian Rojas Estapé vám přiblíží vztahy, dětství a lásku z vědeckého, psychologického i lidského hlediska. Díky tomu ze lépe zorientujete, vyhnete se toxickým osobám a spíše si najdete svoje vitamínové lidi, kteří vás inspirují, podpoří a v důsledku tím zlepší i váš imunitní systém.

Číst více
399 Kč Doporučená cena
Připravujeme

Detailní informace

Počet stran 304
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 06.06.2024
Formát 145x205 mm
Jazyk čeština
Původní název Encuentra tu persona vitamina
Původní jazyk španělština
Překladatel Iveta Gonzálezová
EAN 9788020463005
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor knihy

Marian Rochas Estapé Marian Rochas Estapé

Marian Rochas Estapé


Doktorka Marian Rojas Estapé vystudovala psychiatrii na lékařské fakultě Navarské univerzity. Pracuje ve Španělském institutu pro výzkum psychiatrických onemocnění v Madridu. Ve své práci se zaměřuje především na léčbu pacientů trpících úzkostí, depresí, poruchami osobnosti, poruchami chování a na rodinné terapie. Je hostující profesorkou obchodní akademie IPADE v Mexiku. Spolupracovala na mnohých zahraničních dobrovolnických projektech. Od roku 2007 ve Španělsku i zahraničí pořádá přednášky na téma stresu a štěstí, vzdělání, vlivu obrazovek a sociálních sítí, ale i na téma deprese a somatických onemocnění. Rozvíjí projekt ilussio, který se zabývá emocemi, motivací a štěstím v obchodním prostředí.

Zobrazit profil autora