Jídlem proti rakovině: Pokrmy vhodné při léčbě i po ní

Pokrmy vhodné při léčbě i po ní

Clare Shawová

Průměrně jednomu člověku ze tří je v dnešní době

diagnostikována rakovina. Tato nevítaná novina

pak ovlivní život nemocného a způsobí mu množství

duševních, emočních i tělesných obtíží. Mezi

ně se řadí změny tělesné váhy či fungování zažívacího

systému, pokles chuti k jídlu a schopnosti

ji vnímat, těžkosti s polykáním.

Je známo, že pozitivní, zdravá strava výrazně

napomáhá k udržení tělesné i duševní síly. Tato

kuchařka chce usnadnit vaření všem, kteří se

s touto nemocí v jakékoli formě potýkají, pomoci

jim mít z jídla potěšení a současně je podpořit

a nabídnout užitečné rady.

Všechny recepty prověřila renomovaná dietoložka

Dr Clare Shawová, PhD RD, nutriční konzultantka

předního londýnského onkologického

centra Royal Marsden, instituce, která se specializuje

na diagnostiku, léčbu a péči stejně jako na

vzdělávání a výzkum.

Číst více
399 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 256
Datum vydání 30.09.2015
Formát 210x250 mm
Jazyk čeština
Původní název The Royal Marsden Cancer Cookbook
EAN 9788020436641
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem