Jídlem proti rakovině: Pokrmy vhodné při léčbě i po ní

Pokrmy vhodné při léčbě i po ní

Clare Shawová

Průměrně jednomu člověku ze tří je v dnešní době

diagnostikována rakovina. Tato nevítaná novina

pak ovlivní život nemocného a způsobí mu množství

duševních, emočních i tělesných obtíží. Mezi

ně se řadí změny tělesné váhy či fungování zažívacího

systému, pokles chuti k jídlu a schopnosti

ji vnímat, těžkosti s polykáním.

Je známo, že pozitivní, zdravá strava výrazně

napomáhá k udržení tělesné i duševní síly. Tato

kuchařka chce usnadnit vaření všem, kteří se

s touto nemocí v jakékoli formě potýkají, pomoci

jim mít z jídla potěšení a současně je podpořit

a nabídnout užitečné rady.

Všechny recepty prověřila renomovaná dietoložka

Dr Clare Shawová, PhD RD, nutriční konzultantka

předního londýnského onkologického

centra Royal Marsden, instituce, která se specializuje

na diagnostiku, léčbu a péči stejně jako na

vzdělávání a výzkum.

Číst více
399 Kč Doporučená cena
Nedostupné