Jídlo - dějiny chuti


Paul H. Freedman

První práce svého druhu, v níž se objevy nové generace historiků jídla z celého světa spojují s nepokrytě romantickým kouzlem pojednávané látky: kulinářských dovedností různých civilizací, minulých i současných, a požitků z hodování. Výsledkem jsou skutečné dějiny chuti, našich nejvznešenějších, nejelegantnějších a nejlibějších myšlenek o jídle – jeho složkách, přípravě, podávání – od pravěku až do současnosti. Text doprovází hojnost obrazových děl, nad nimiž se vám budou mnohdy sbíhat sliny v ústech.
999 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 368
Datum vydání 01.10.2008
Formát 215x260 mm
Jazyk čeština
Původní název Food: The History of Taste
EAN 9788020418470
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem